Den ultimata julklappen till gitarr nybörjaren

Har du någon i familjen som vill lära sig spela eller är i början av lärandet av att kunna spela gitarr? Då har jag ett prisvärt och riktigt bra julklappstips som du kan lägga under granen i år. Det finns ju ett väldigt stort utbud av notböcker på nätet, men jag skulle vilja tipsa om min personliga favorit som heter Gitarrbus 1 bok och cd. Det här är en ultimat lärande bok för den som vill lära sig spela gitarr och det är perfekt att man även får en cd till.

Serie böcker för successivt lärande

Gitarrbus är en notbok som är den första av flera stycken och då den allra lättaste boken. Därefter kan man med tiden köpa nästa bok om man vill avancera sina kunskaper och gå vidare i sitt lärande. Därefter köper man nästa och ja, ni fattar grejen. Noterna och låtarna i dessa böcker tycker jag personligen är perfekta i lära sig spela stadiet då det är enkla men trevliga visor som de allra flesta känner till. Det finns även några gamla klassiker som exempelvis ”Smoke On The Water” som ju är en sådan låt man kan briljera med på sammankomster och som alla sjunger med till i refrängen.

Laddar för en musikfylld julafton i år

Jag har en son här hemma som i princip nu lärt sig hela gitarrbus 1 och jag kan säga att han har varit riktigt nöjd med den här boken och det känns verkligen som att grunderna i spelandet verkligen har satt sig. Så, för min del kommer ett par av klapparna under granen i år innehålla de två nästkommande böckerna i den här notbok serien. Jag har en känsla av att det blir en härlig och musikfylld julafton hemma hos oss i år.