Allt för hemmafrisören sedan 2020

Ja men det var under mitten av augusti, året var 2020, som KlippDigHemma lanserades efter att den ordinarie verksamheten med försäljning till företagskunder stagnerade mer eller mindre på grund av pandemin. Den har påverkat oss många men i detta fall har man ändå kunnat se det relativt positivt. Nu erbjuder man nämligen allt för hemmafrisören hos KlippDigHemma.se och detta har verkligen gått hem!

Say no to bad hair tools!

Men vad innebär det egentligen att erbjuda allt för hemmafrisören hos KlippDigHemma.se då? Jo men oavsett om du är frisör professionellt eller om du klipper dig hemma så ska du säga nej till dåliga verktyg för ditt hår. På KlippDigHemma.se så älskar man bra prylar och väljer därför med omsorg ut varumärken och produkter för att uppfylla kraven som är ganska höga. Detta är för att man dels som kund ska känna sig trygg med produkterna och verktygen när man väl använder dem, men också för att varumärkena i sig ska ha bra service för att snabbt kunna ta sig an garantiåtgärder om det eventuellt skulle behövas. För oavsett om du är proffs eller bara använder produkterna på daglig basis hemma så vill man att alla ska kunna ha möjligheten att köpa ett sortiment på högsta nivå.

Även direkt hos KlippDigHemma.se så erbjuds det en fantastisk kundservice som gärna hjälper till om du har frågor eller funderingar när du ska in och investera i ditt hår. Framför allt handlar det om att dem också finns där om något skulle gå tokigt med leverans eller liknande, men också när du har frågor eller andra tankar kring själva produkterna i sig. Man vill helt enkelt se till att det blir en enkel väg till att ha riktigt bra produkter och verktyg hemma när det kommer till att klippa sig!