En modern frisör för att reda ut kaoset

Jag är på jakt efter en riktigt grym hårfrisör i Göteborg. Jag behöver för en gångs skull reda ut mitt katastrofala hår som jag lyckats förstöra på egen hand genom flertalet hemmablekningar och omgångar med kökssaxen. Det ser inte riktigt lika illa ut som det låter men en sak är säker och det är att mitt hår är så fruktansvärt slitet samt att mina blekningsförsök inte varit särskilt lyckade eftersom jag just nu har en slags gul/orange/blond kulör i huvudet.

Frisörer som är utbildade inom den senaste tekniken

Jag behöver alltså hitta en frisör i Göteborg som kan få ordning på detta. Jag vill ha en fin bottenfärg och därpå blonda, kalla slingor. Det finns ju frisörer som nischar sig inom olika områden, exempelvis finns det de som inriktat sig mest på att klippa barn, herrfrisyrer och skägg. Det finns även frisörer som jag kan känna, gått lite ur tiden. Jag vill hitta en modern salong där frisörerna är utbildade inom den senaste tekniken och har ett brett utbud. Det kommer ju hela tiden nya tekniker och produkter som är mer och mer skonsamma för håret och jag vill gå till någon som kan behandla mitt förstörda hår med det allra bästa. Jag vill gå därifrån och känna mig riktigt nöjd och med det resultatet jag föreställt mig.

Redo att göra vad som krävs

Jag är väl medveten om att vi kommer behöva klippa topparna med minst 10 cm då dom är riktigt kluvna och slitna just nu. Trotts att jag avskyr att klippa längderna så längtar jag oerhört mycket efter att känna mig fräsch i håret igen, hur mycket det än krävs att dom tar på längderna. Det växer ju ut igen, som man brukar säga. Med detta sagt skall jag nu sätta mig och göra lite research bland hårfrisörerna här i Göteborg för att hitta den som passar mig bäst. En sak kan jag lova, jag kommer aldrig någonsin igen försöka skapa drömfrisyren på egen hand.