Golfare bokar tider via app i mobilen

Att system kommunicerar med varandra på ett effektivt sätt är viktigt för verksamheten. Ett exempel på integration mot affärssystem kan du läsa på https://blueintegrator.com/losningar/integration-mot-affarssystem/. Inom golfen har affärssystemet Sweetspot blivit populärt bland Sveriges golfklubbar. Sweetspot är en app som de flesta golfare använder när de ska se lediga tider eller boka en golfrunda. Utöver bokningssystemet hjälper även Sweetspot golfklubbar att fatta bra beslut vad gäller prissättning. Om det är extra populärt att spela golf på eftermiddagen kanske det är en god idé för golfklubben att erbjuda lägre priser för de som väljer att boka en golfrunda på förmiddagen, då det är mycket lediga golftider.

En integration mot affärssystem kan ske med hjälp av en integrationsmotor, du kan läsa ett exempel om detta på https://blueintegrator.com/losningar/integration-mot-affarssystem/.

Golf är en sport som tar tid att lära sig. Du behöver ha ett grönt kort innan du börjar spela golf. Det gröna kortet kan du skaffa genom att kontakta en golfklubb och berätta att du vill starta med golf. Golf bygger på ett handikappsystem, vilket gör det möjligt för bra golfare att spela med lite mindre erfarna spelare. Ofta går man en runda som består av 18 olika banor. Målet är att slå så få slag som möjligt totalt. Golfen har växt i Sverige senaste året och har trots konkurrensen från sporten Padel klarat sig bra. Framtiden för golfen är svår att sia men Padel ser ut att fortsätta växa stort.

Padel påminner mycket om tennis, men fördelen är att du kan vara amatör och klara dig bra. Tennis är en mer krävande sport och tar ofta längre tid att bemästra. Padel är idag mer utbrett än tennisen, du hittar enkelt Padelbanor i de flesta städer och det är relativt lätt att boka en tid. För att spela Padel behöver du bara ett Padelracket samt ett par bollar och ett par bekväma skor.