Våga ställa krav på leverantör av affärssystem

Då vi snart slår upp vår nya verksamhet i Göteborg har vi bestämt oss för att även anlita en leverantör av affärssystem Göteborg. Jag känner att det kan vara skönt att ha en leverantör i närheten av kontoret om det skulle vara någonting. Sen känns det alltid extra bra att stödja sina lokala företag precis som jag hoppas att andra kommer vilja stödja oss när vi slår upp portarna.

Innovativt affärssystem som är användbart på flertalet plattformar

Vi letar efter ett affärssystem som kan integrera bra tillsammans med de program vi använder oss kanske allra mest utav som exempelvis Microsoft Word, Excel och Outlook. Vi vill framställa oss själva och vårt företag som innovativt och nytänkande så då är det bra om vårt affärssystem håller måttet för det och självklart även är användbart på olika plattformar eftersom vi jobbar en hel del från våra mobiltelefoner.

Affärssystemleverantör med certifierade utvecklare

Jag vill även att det skall vara användarvänligt och vara enkelt att sätta sig in i, det får inte vara en inkörningsprocess på flera månader innan man förstår hur det fungerar. Samtidigt skall det vara utvecklingsbart och leverantören skall helst erhålla certifierade utvecklare som kan möta våra kommande krav och idéer. Jag tycker att man har rätten att ställa alla dessa krav på en affärssystemleverantör då det trots allt handlar om att knyta samman alla viktigaste delarna inom företaget. Det är där man behandlar alltifrån företagsinformation, personaluppgifter, administrativt arbete och verktyg för planering, lagerbehandling och inköp med mera.

Som ni kanske hör så är det en hel del faktorer att ta i beaktning och därmed fortsätter mitt letande efter den bästa leverantören av affärssystem i Göteborg. Men vet ni vad? Goda resultat kräver tid och jag är säker på att detta kommer bli hur bra som helst i slutändan. Jag ser verkligen fram emot vår fortsatta resa.