Tryckeri i Borås med snabb leverans inför öppningsdagen

Jag är på jakt efter ett bra tryckeri i Borås då vi väldigt snart slår upp portarna till våra nya lokaler. Vi har kämpat länge med renovering och inköp av produkter nu och det ska bli så himla roligt att äntligen få öppna upp och låta allmänheten ta del av vad vi jobbat på så länge nu. Jag hoppas verkligen det kommer tas emot på bästa sätt för vi är väldigt stolta över och nöjda med vad vi åstadkommit hittills.

Tryckta affischer, broschyrer och visitkort

Men inför vår öppning skulle jag behöva ha tag i ett tryckeri som kan hjälpa oss att bland annat trycka upp affischer i stormformatstryck, visitkort och broschyrer med öppningserbjudanden i att kunna dela ut till kunderna under vår öppningsdag.
Affischerna tänker jag skall sättas upp i skyltfönstret så snart som möjligt för att dra till sig blickar och skapa en nyfikenhet hos alla de människor som passerar. Därför skulle det vara väldigt bra att hitta ett tryckeri här i Borås som kan leverera detta snarast möjligt och med bra kvalitet.

Det blir en riktig öppningsfest

Under själva öppningsdagen tänker jag mig även att vi skall bjuda på lite alkoholfritt bubbel och goodiebag till de 50 första som besöker butiken. Jag vill också pynta butiken både invändigt och utvändigt så det ser riktigt festligt ut. I samband med att vi sätter upp affischerna i skyltfönstret så tror jag även att vi skall börja med annonsering i sociala medier. Det är ju där alla samlar sin information nu för tiden och jag tror att det är det bästa sättet för oss att nå ut till allmänheten på.

Det är verkligen en spännande resa som börjar nu och jag hoppas att ni är lika peppade som vi är!